Sautera som ett proffs – så gör du!

Sautera som ett proffs – så gör du!

Vägen till den perfekta sautén Att sautera är en grundläggande matlagningsteknik som kan lyfta dina matlagningskunskaper till nya höjder. Ordet ”sautera” kommer från franskans ”sauter”, som betyder att hoppa, och hänvisar till den teknik där ingredienserna snabbt värms upp i en het panna. Genom att förstå och bemästra denna teknik kan du skapa rätter med … Läs mer

Kan havregrynsgröt hjälp mig med gallsten?

Kan havregrynsgröt hjälp mig med gallsten? illustration

Gallsten är en sjukdom som påverkar miljontals människor över hela världen. Med tanke på att gallsten kan orsaka smärta och andra obehag, är det många som söker naturliga metoder för att lindra symptomen. En sådan metod som har fått mycket uppmärksamhet på senare tid är att äta havregrynsgröt. Men frågan är, kan havregrynsgröt verkligen hjälpa … Läs mer

Hälsosamma och läckra recept med dina egna skördade grönsaker

Egna skördade grönsaker

Att skörda dina egna grönsaker från trädgården är inte bara tillfredsställande, det är också ett utmärkt sätt att säkerställa att du äter färsk, näringsrik mat. Men vad gör man med alla dessa härliga grönsaker? Här är några enkla och smakliga recept som hjälper dig att få ut det mesta av din hemodlade skörd. Sommarsallad med … Läs mer